Zijook

Een online training maken is voor elk bedrijf toegankelijk

Een online training maken is bij UNI-Learning voor elk bedrijf toegankelijk gemaakt. Zelfs als je niet technisch ingesteld bent is het met behulp van de tools van UNI-Learning zeer makkelijk om je eigen online cursus of module te ontwikkelen. Op deze manier ben je er zeker van dat de kennis die je wilt overbrengen aan je werknemers ook echt volgens jouw wensen in de cursus of module terecht komt. UNI-Learning heeft zich ervoor ingezet om een omgeving te creëren waar bedrijven een online training maken waarbij doeltreffende en krachtige e-Learning, specifieke kennisoverdracht en duidelijke e-Learning software training voorop worden gezet. UNI-Learning biedt je de handvaten aan om op een gebruiksvriendelijke en creatieve manier te werken aan een veiligere werkvloer en snel succes.

UNI-Learning gaat voor e-Learning met impact

Door een online ruimte te creëren waar je een online training kunt maken, gaat UNI-Learning voor e-Learning met impact. Om dat voor elkaar te krijgen zijn er drie hoofdonderwerpen die ervoor zorgen dat je je doelen behaald. Het gaathier om e-Learning Content & Consultancy, Learning Technology en Safety Solution. Allereerst is het belangrijk om bij e-Learning Content & Consultancy te bepalen welke kennis je precies wilt overbrengen en op welke manier. Daarbij kun je via Safety Solution veiligheid een onderdeel van de dagelijks bezigheden op de werkvloer maken. Learning Technology geeft je de tools om dit alles om te zetten in een gebruiksvriendelijke en toegankelijke online cursus of module.

E-Learning op maat

Het spreekt voor zich dat e-Learning op maat het meeste effect heeft. Het personaliseren van de e-Learning omgeving is bij UNI-Learning dan ook erg belangrijk. Personalisatie start met het bepalen van de wensen die jij als bedrijf of sector hebt. Cursussen en modules omtrent veiligheid zijn bijvoorbeeld voor Luchtvaartmaatschappijen essentieel. Voor Retail ligt de focus weer meer op productlancering en kledingvoorschriften. Of wat dacht je van een ziekenhuis, daar kun je denken aan een online cursus waarbij werknemers leren om te gaan met patiënten. Voor grote bedrijven is het ook goed om te denken aan een cursus of module compliancy & bedrijfscultuur. Kortom, bedenk je doelen en ga van daaruit verder.

https://www.uni-learning.com