ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Een onafhankelijke Scope 8 of Scope 10 inspectie

Is uw bedrijf in het bezit van elektrische installaties en wilt u een Scope 8 of Scope 10 inspectie laten verrichten? Dan wilt u natuurlijk het liefst dat dit door een onafhankelijk bedrijf gedaan wordt. Daarvoor kunt u het beste de hulp van Omega Energietechniek inschakelen. Dit bedrijf voert diverse onafhankelijke technische inspecties uit, waaronder de NEN1240/NEN1010 en de SCIOS Scope 8, 10 en 12. De inspecteurs van deze organisatie zijn aangesteld door diverse verzekeraars om deze technische inspecties uit te voeren. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij Omega Energietechniek in goede handen bent.

Deskundigheid, veiligheid en betrouwbaarheid

Wanneer u Omega Energietechniek inschakelt voor bijvoorbeeld een Scope 8 of Scope 10 inspectie, kunt u rekenen op een goede service. Deskundigheid, veiligheid en betrouwbaarheid staan bij dit bedrijf te allen tijde centraal. De inspecteurs zelf gaan veilig te werk, maar zorgen er ook voor dat u en uw personeel weer veilig aan de slag kunnen. Elektrische installaties brengen namelijk veel risico’s met zich mee en moeten geregeld geïnspecteerd worden om ongelukken te voorkomen. Omega Energietechniek heeft inmiddels al meer dan dertig jaar ervaring en jaarlijks voert dit bedrijf wel meer dan tweeduizend inspecties uit. Hieronder vallen uiteraard ook de Scope 8 en Scope 10 inspecties voor elektrische installaties. Daarom kunt u er volledig op vertrouwen dat de inspectie van uw installatie bij hen in goede handen is.

Gaat u een installatie bouwen?

Wanneer u van plan bent een elektrische installatie te bouwen, kunt u ook rekenen op deskundig advies van Omega Energietechniek. De specialisten van dit bedrijf kijken namelijk graag met u mee naar uw installatietekeningen en geven hier de nodige feedback op. Zo kunt u eventuele fouten in uw installatie vroegtijdig tackelen en zorgt u ervoor dat uw werknemers vanaf het begin direct veilig aan de slag kunnen met de apparatuur. Heeft u interesse in een dergelijk advies of wilt u graag een Scope 8 of Scope 10 inspectie uit laten voeren? Neem dan contact op met dit bedrijf.