Zijook

Een leverancier van Douglas hout voor zakelijke klanten

Bent u als ondernemer op zoek naar een leverancier van Douglas hout? Dan kunt u uitstekend terecht bij Tuinhout Compleet. Als houthandel gespecialiseerd in Douglas hout biedt dit bedrijf u niet alleen een divers aanbod binnen deze houtsoort, maar biedt het ook verschillende voordelen aan u als zakelijke afnemer. Zo geniet u van extra kortingen wanneer op jaarbasis uw afname boven de €10.000,- ligt. Ook geniet u als zakelijk afnemer in veel delen van het land van een gratis bezorging bij een orderbedrag dat hoger ligt dan €1.000,-. Alleen de Waddeneilanden vormen op deze gratis bezorging een uitzondering. Bekijk alle voordelen van zakelijk afnemen eens op de website van Tuinhout Compleet.

Douglas planken in diverse afwerkingen

Bij Tuinhout Compleet kunt u terecht voor Douglas planken in diverse afwerkingen. Schaf bijvoorbeeld bezaagde Douglas planken aan voor de vervaardiging van meubelen of een geschaafde variant voor onder meer schuttingen. Daarnaast vindt u ook een breed aanbod aan palen, balken, regels en ribben bij Tuinhout Compleet. Het Douglas hout is in diverse maten leverbaar. Mochten uw afmetingen niet in het online aanbod vertegenwoordigd zijn of heeft u speciale wensen, dan kunt u contact opnemen met de specialisten van deze houthandel. Samen met u zullen dan de mogelijkheden met betrekking tot uw vraag of beoogde project in kaart worden gebracht.

Over het Douglas hout

Het hout dat Tuinhout Compleet aanbiedt is afkomstig van de Douglasspar. Tuinhout Compleet importeert Douglas hout uit Europa en koopt deze houtproducten in bij PEFC-gecertificeerde zagerijen, een keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Vindt u binnen het aanbod van Tuinhout Compleet het Douglas hout dat u wenst? Dan kunt u eenvoudig online uw bestelling plaatsen. Heeft u vragen over de Douglas planken of andere houtproducten of zou u advies willen inwinnen alvorens over te gaan tot de aankoop? Dan zijn de specialisten van Tuinhout Compleet u graag van dienst.