ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Diverse vormen van schuldhulpverlening in de buurt van Rotterdam

Kunt u uw vaste lasten niet meer betalen en zoekt u naar professionele schuldhulpverlening in de buurt van Rotterdam? Modus Vivendi in Zwijndrecht, dicht bij Rotterdam, biedt diverse vormen van schuldhulpverlening aan om mensen uit de financiële brand te helpen. Zij adviseren, informeren en staan mensen bij gedurende het hele proces. Daarnaast hanteert deze organisatie te allen tijde een persoonlijke, oftewel mensgerichte aanpak. Dit betekent dat uw financiële situatie en problemen uiterst serieus worden genomen door een professionele begeleider en bemiddelaar. De missie van deze organisatie is dan ook om de schuldenproblematiek een plaats te geven in de samenleving, want iedereen kan er immers mee te maken krijgen. Lees verder en ontdek de mogelijkheden die Modus Vivendi zijn cliënten aanbiedt.

Gerichte schuldhulp in iedere situatie

De schuldenproblematiek omvat zeer veel aspecten. Wat voor cliënt u ook bent en wat uw situatie op het moment ook is, de specialisten van Modus Vivendi in Zwijndrecht kunnen u altijd passende schuldhulpverlening aanbieden. Dit betekent ook dat u volledig begeleid wordt en u altijd uw problemen aan uw contactpersoon kwijt kunt. Samen met hun cliënten, crediteuren, partners, medewerkers en ambassadeurs vormt Modus Vivendi een hechte gemeenschap die zich specialiseert in allerlei vormen van schuldhulpverlening in Rotterdam en omgeving. Zo kunnen ook bedrijven hier terecht die hun vaste lasten niet meer kunnen betalen. Met hun kennis en expertise stellen de specialisten van Modus Vivendi een duidelijke diagnose van uw schuldproblematiek. Dit doen zij aan de hand van de schulden, vaste lasten en lopende financiële verplichtingen.

Een totaalpakket aan diensten

U kunt hier in iedere situatie terecht voor schuldbemiddeling, beschermingsbewind, budgetbeheer, Wsnp en hulp bij rest-schulden. Met andere woorden, deze organisatie biedt een totaalpakket aan diensten die gericht zijn op het oplossen van schulden in specifieke situaties. Daarnaast organiseert Modus Vivendi diverse professionele en praktijkgerichte trainingen op het gebied van schuldbemiddeling en beschermingsbewind.

https://modusvivendi.nl