De hotspot van uw hond behandelen op natuurlijke basis

Als u fysieke klachten bij uw hond opmerkt dan kunt u de hotspot van uw hond behandelen op natuurlijke basis. Hiervoor kiest u heel eenvoudig voor de Remedy+ producten van HFL Laboratories BV. Deze zijn antibiotica- en hormoonvrij, waardoor uw hond niet alsnog nadelige bijwerkingen krijgt door de middelen die juist enkel zou moeten helpen. U vindt de producten online op de website, waarna u spoedig met het behandelen van de hotspot van uw hond kunt beginnen. Uw hond zal snel verlichting ontvangen van de fysieke klachten en de vacht kan weer herstellen. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw hond verkeerde stoffen binnenkrijgt.

Het behandelen van een hotspot bij honden tegen jeuk

Als uw hond last heeft van een hotspot, dan ontdekt u vaak een geïrriteerde plek op de huid van uw huisdier. Dit kan ontstaan doordat de hond zich verkeerd gekrabd heeft, of klitten in de vacht heeft die langs de huid schuren. Ook kan uw hond eczeem hebben of allergieën hebben opgelopen. Wanneer uw hond veelvuldig op eenzelfde plek likt of bijt, kan dit een teken zijn dat uw hond jeuk heeft. De huid zal dan ontstoken of rood zijn, of warm aanvoelen. Als u snel tot een hotspot bij uw hond behandelen overgaat, kunt u erger voorkomen.

Remedy+ producten bij het behandelen van een hotspot

Er zijn verschillende opties die u kunt kiezen voor het hotspot behandelen van uw hond. Zo is er een Remedy+ Sweet Itch wasgel te bestellen online bij HFL Laboratories BV, speciaal ontwikkeld tegen eczeem, allergie of een schilferige huid. Bij huidirritaties die door jeuk veroorzaakt worden, kunt u kiezen voor de Remedy+ Cerazinc-crème. Beide producten zullen verlichting en verkoeling brengen bij fysieke klachten en bijdragen aan het bevorderen van het genezingsproces. U kunt uw hond beter een kapje omdoen, om ervoor te zorgen dat uw hond de hotspot niet kan bijten of likken. Zo heeft de behandeling het meeste effect.

https://www.hfl-animalhealth.com