ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Compensatoren en manchetten voor elke toepassing

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat compensatoren en manchetten verkoopt? Neem dan eens een kijkje op de website van Euro Manchetten & Compensatoren. Deze specialist heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van luchttechniek en het produceren van flexibele verbindingen. De afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende producent van deze toepassingen en zijn ze werkzaam in zowel binnen- als buitenland. Denk daarbij aan Europa, Amerika en Oceanië. Dit innovatieve bedrijf is voorloper op het gebied van nieuwe producten en productietechnieken.

Diverse soorten en maten

Wanneer u op zoek bent naar compensatoren heeft u bij Euro Manchetten & Compensatoren de keuze uit diverse soorten. Zo kunt u kiezen voor een compensator van metaal, rubber, weefsel of PFTE. De toepassingen bestaan uit meerdere lagen en zijn zeer flexibel. Daarnaast zijn ze in staat om axiale, laterale en angulaire bewegingen in het leidingnetwerk op te vangen. In technische installaties worden deze bewegingen vaak veroorzaakt door thermische en mechanische processen. De compensatoren worden vaak gebruikt in industriële toepassingen voor de meest extreme situaties. Dit zijn vaak situaties waar manchetten niet meer toepasbaar zijn. Daarom is de compensator een goed alternatief.

Toepasbaar in verschillende branches

De diverse soorten compensatoren worden in verschillende situaties ingezet. Zo wordt de metalen compensator gebruikt voor het opvangen van bewegingen in leidingen of tussen apparaten en leidingen. De rubberen variant wordt ingezet bij transportleidingen die vloeistoffen zoals water, gassen, oliën en vetten vervoeren. De weefselcompensator en de PFTE compensator zijn voornamelijk geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij deze specialist kunt u rekenen op maatwerk en deskundig advies. Weet u niet goed welk soort compensator geschikt is voor uw toepassing? Vraag dan advies aan deze professionals. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze u alles vertellen over de verschillende types. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw project of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met Euro Manchetten en Compensatoren. Zij helpen u graag verder!

https://www.euromanchetten.nl/