ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Coach Rotterdam

Vraag advies aan coach Rotterdam

Met wat voor vragen omtrent jouw carrière je ook zit, bij een coach Rotterdam van groeiatelier.nl kan je terecht. Hier werken allerlei mensen die raad weten met vragen omtrent iemands loopbaan. Of je nou net afgestudeerd bent of al een tijdje rondloopt op de arbeidsmarkt, iedereen kan vast zitten en even geen raad meer weten met zijn of haar werk. Maar het hoeft niet per se betrekking te hebben op het werk. Soms hebben de problemen op het werk een andere oorzaak. Al kan je dit meteen verwijten aan het werk, het kan ook te maken hebben met privézaken. Het is goed mogelijk dat je dit niet door hebt en daar kan een coach Rotterdam je mee op weg helpen. Zo kan je bij een coach Rotterdam terecht voor de volgende vragen.

 • Hoe ontwikkel ik mezelf?
 • Hoe komt het dat ik niet op het niveau kan presteren wat ik in mij heb?
 • Hoe zorg ik voor een goede work-life balans?
 • Hoe maak ik de juiste keuze?
 • Hoe word ik assertiever?

Dit is uiteraard maar een selectie van de vragen waarmee mensen bij de coach Rotterdam komen. De een wilt werkelijk werken aan zijn of haar carrière, waar de andere meer zijn privéleven op orde wilt krijgen om juist beter te kunnen werken. Het een hoeft het ander uiteraard niet uit te sluiten. Privé en werk zijn nauw met elkaar verbonden en een coach Rotterdam kan je erin begeleiden om allebei de factoren weer in goede banen te leiden. Het is een hele stap om iemand op te zoeken waarmee je bespreekt waar je in vast loopt. Deze persoon zal alles met je willen uitzoeken en confronterende vragen zoeken. Misschien worden er wel vragen gesteld waar je nog nooit eerder aan geacht hebt. Uiteindelijk zal het je meer inzicht geven en www.groeiatelier.nl je op weg helpen naar een leven die beter bij jou past.

Een nieuw leven dankzij een coach Rotterdam

Je hoeft niet meteen te veranderen van baan of relatie om een beter gevoel te krijgen. De verandering kan ook vanuit jezelf komen. Een coach Rotterdam helpt je meer inzicht te krijgen in wie jij bent. Wat je kan, wat je kwaliteiten zijn en wat je hiermee kan bereiken. Waarschijnlijk denk je al deze antwoorden al te hebben en mogelijk heb je deze al. Maar hoe deze te combineren en te gebruiken om daar te komen waar je graag wilt wezen, daar kan loopbaanbegeleiding je in bijstaan. Hierbij is alle ruimte vrij voor jou en jouw wensen. De bedoeling is dat je nog meer te weten komt over jezelf. Het kan zijn dat er nog meer eigenschappen in jou schuilen waar jij nog niet achter bent gekomen. Een coach Rotterdam ziet wellicht kwaliteiten in jou waar je niet bij stil hebt gestaan. De begeleider zorgt voor de volgende punten.

 • Vergroting van jouw zelfbewustzijn.
 • Meer inzicht en begrip in jouw eigenschappen.
 • Het verzamelen van jouw talenten en competenties.
 • Het vinden van geschikte uitdagingen.
 • Vergroten van jouw potentieel.

Na het achterhalen van al deze punten zal een coach Rotterdam je helpen in het vergroten van jouw zelfleiderschap. Dit doen zij aan de hand van de volgende punten:

 • bezieling
 • zelfbewustzijn
 • potentieel
 • zelfleiderschap

Wanneer alle vier het beste worden uitgeoefend en achterhaald, leidt dit tot een transformatie dat ten goede is van jouw persoonlijkheid. Hiermee liggen de deuren voor jou open. Zodra jij door hebt wie en wat jij bent, wordt het nog makkelijker voor jou een weg te vinden in jouw loopbaan. Je voelt je sterker en steviger in jouw schoenen staan, waardoor jij je beter weet te presenteren naar de buitenwereld. Niet alleen in jouw carrière, maar ook naar de persoonlijke relaties in jouw leven.

Meer inzicht met nieuwe ervaringen

Afhankelijk van de richting die je op wilt en waar je vast bent gelopen, vraag je advies omtrent:

 • young professional loopbaancoaching
 • young life coaching

Het eerste heeft betrekking op het werk wat je zoekt. Misschien ben je niet gelukkig in het huidige werk wat je doet. Of het lukt je niet het werk uit te voeren zoals je zou willen. Misschien wil je eigenlijk iets heel anders, weet je wat je wilt, maar zit je vast in je huidige baan. Een coach Rotterdam helpt je met het heroriënteren. Dit kan zijn op de arbeidsmarkt, maar ook in eventuele opleidingen die je kan volgen om verder te komen. Dit gebeurt aan de hand van de volgende ontwikkelingen.

 • Het ontwikkelen van jezelf.
 • Richting geven aan je loopbaan.
 • Het krijgen van een nieuwe baan of functie.

Maar het kan ook zijn dat je vast zit met problemen van persoonlijke aard. Hiervoor hoef je niet per se naar een psycholoog of een therapeut. Een coach Rotterdam kan praktische aanwijzingen geven en je helpen met het vinden van een oplossing voor jouw probleem. Nou denk je misschien dat je hier zelf wel uit kan komen. Maar dit is niet altijd even eenvoudig. Vaak zit je zelf zo gevangen in je eigen persoonlijke omstandigheden. Een coach Rotterdam staat verder van jouw situatie af en heeft daardoor een heldere blik op jouw omstandigheden. Of je nou vast zit om persoonlijke redenen of in je carrière, beide redenen kunnen helpen om allebei de omstandigheden te verbeteren. Indien je nog vragen hebt over de dienstverlening van Groei Atelier, dan is er nog meer informatie te lezen op de website groeiatelier.nl. Indien je overtuigd bent, maak dan een afspraak met een coach Rotterdam voor een nieuwe stap in jouw leven.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website