ZIJook.nl
Image default
Cadeau

Zilveren Oorbellen met Edelstenen uit Thailand

Op zoek naar een prachtig geschenk om jezelf of een ander te verwennen? Kijk dan gerust verder. Hier vind je namelijk schitterende zilveren oorbellen met edelstenen. 

Deze zilveren oorbellen zijn gemaakt in Thailand en de kunstenares haalt haar inspiratie uit de wonderschone natuur daar. De kleuren en schoonheid van dit land komen terug in de ontwerpen van de zilveren oorbellen met edelstenen

De oorbellen die online te vinden zijn, zijn stuk voor stuk een prachtige aanvulling op elke outfit. Met een ruime keuze aan kleuren is er voor ieder wat wils. Variërend van zachtroze tot helder blauw en met veel kleuren er tussenin. Elk paar oorbellen straalt door de sublieme edelstenen ook iets unieks uit. 

Heb je behoefte aan een zachte uitstraling dan zijn de zilveren oorbellen met rozenkwarts en agaat erg geschikt. De fijne rozenkwarts gecombineerd met het helder gekleurde agaat maken dat de oorbellen tegelijkertijd subtiel en opvallend zijn. 

Liever iets natuurlijks? Dan kan je gaan voor de zilveren oorbellen met agaat en aventurien. De rustgevende groene kleur van de aventurien geeft een zeer klassieke uitstraling aan de oorbellen. 

Om een chique outfit compleet te maken bieden wij ook schitterende zilveren oorbellen met pareltjes en agaat. Deze oorbellen hebben een heldere goud/oranje kleur die erg geschikt is bij bijvoorbeeld een mooie zwarte jurk. De parels onderaan maken de oorbellen helemaal af. 

Ook voor de vrouw die graag extra opvalt hebben wij een paar zilveren oorbellen met edelstenen. Neem bijvoorbeeld de zilveren oorbellen pareltjes, peridoot en granaat. De fijne edelstenen combineren een kleurenpalet van oranje, groen en bruin die samen een spetterend geheel leveren. Zo zijn er nog veel meer zilveren oorbellen online te krijgen die elk hun eigen schoonheid hebben! 

Alle zilveren oorbellen met edelstenen zijn online te verkrijgen voor een erg schappelijke prijs. Zo kun je meerdere paren bestellen om meerdere dagen te genieten van de extra aandacht die deze zilveren oorbellen je geheid gaan opleveren!

Bekijk de oorbellen in onze sieraden webshop

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website