ZIJook.nl
Image default
Cadeau

Geef Spotify cadeau

Weet je niet wat je voor de verjaardag van je beste vriend of vriendin moet kopen, is het bijna vader of moederdag en heb je nog steeds geen leuk cadeau gevonden? Dan is Spotify Premium een leuk idee! 

Wat is een Spotify Premium abonnement?
Met het Premium abonnement van Spotify kun je naar je favoriete muziek luisteren zo lang en zo vaak je maar wilt. Wanneer je een abonnement als dit hebt zul je geen reclame tussen je liedjes door horen en kun je luisteren waar en wanneer je maar wilt. 
Nog een voordeel van een Spotify Premium abonnement is dat je offline muziek kunt luisteren op je telefoon, computer of tablet. Je kunt dus ook ongelimiteerd naar je favoriete muziek luisteren in de bus of op de fiets zonder dat je mobiel internet op raakt. Dit komt natuurlijk ook erg goed van pas tijdens je vakantie in het buitenland wanneer je daar geen internet hebt.

Is het makkelijk om online een Spotify Premium abonnement te kopen?
Ja, dat is het zeker! 
Met een paar klikken koop je een geweldig cadeau waar de ontvanger erg blij mee zal zijn. Kies eerst welke Spotify Premium code je wilt kopen; wij bieden codes aan voor alle soorten budgetten, van 10 tot 120 euro. Hierna kun je veilig afrekenen via iDEAL, Bitcoin, Mister Cash, Paysafecard of bankoverschrijving. Ook het betalen is dus simpel, snel en veilig! Na het invullen van je e-mail adres en na het afrekenen ontvang je de code die je zojuist hebt gekocht per mail. Deze code kun je dus zelf gebruiken of natuurlijk cadeau geven aan iemand. 
Op onze website staat een handleiding waarin je kunt lezen hoe de code ingewisseld moet worden bij Spotify, ook dit is erg simpel en snel.

Het kopen van Spotify Premium via onze website is erg simpel maar het kan natuurlijk zijn dat je iets niet helemaal begrijpt of dat je vragen hebt. In dat geval kun je met ons contact opnemen via onze helpdesk en wij zullen dan al je vragen over het bestellen van een Spotify Premium abonnement beantwoorden.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website