ZIJook.nl
Image default
Boeken en Tijdschriften

Wil je jouw boek laten drukken in een kleine oplage?

Zoek je een drukkerij die jouw boek kan drukken in een kleine oplage? Dan is het goed om te weten dat er inderdaad drukkerijen zijn die ook een kleine opdracht gewoon aannemen. Het is echt niet zo dat een drukopdracht alleen in behandeling wordt genomen als het om minstens 500 exemplaren gaat. Ook als je een boek wilt laten drukken in kleine oplage zijn er gerenommeerde drukkerijen die dit voor je uitvoeren. En nee, je betaalt dan zeker niet de hoofdprijs voor je opdracht! Er zijn bedrijven die dit doen voor een zeer aantrekkelijk tarief. Dit is dus ook haalbaar als je als particulier een boek wilt laten drukken.

Een mooie uitgave laten maken van je boek

Een boek in handen hebben, vinden veel mensen nog steeds heel erg fijn. Zij houden niet van e-books die je alleen op de computer of een tablet kunt lezen. Een boek van papier, dat is het echte werk! Heb jij dat standpunt ook over jouw eigen werk, dan laat je een boek drukken in kleine oplage. Al heb je het alleen maar zelf in de kast staan, gewoon omdat je dat graag wilt. Het is zeker geen grote uitgave, want voor een zeer aantrekkelijke prijs is het mogelijk om een enkel exemplaar van een boek laten drukken. Ook als je bijvoorbeeld maar 10 exemplaren nodig hebt, kun je deze laten drukken bij een gerenommeerde drukkerij.

De drukkerij die ook kleine opdrachten aanneemt

Een boek laten drukken in kleine oplage kun je bijvoorbeeld laten doen door Bookadew. Zij besteden aan een kleine opdracht net zo veel aandacht als wanneer een klant 1.000 exemplaren of meer nodig heeft. Je kunt via de website een prijsindicatie zien door gebruik te maken van de online calculator. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan ook via WhatsApp. Je kunt je boek in diverse uitvoeringen laten drukken, bijvoorbeeld met een hardcover of een softcover en ook de keuze voor het papier is variabel. Neem contact met zo op en bespreek de opties.