ZIJook.nl
Image default
Bloemen

Bloemen als geschenk en de impact ervan op het gezinsgeluk

Er is iets heel bijzonders aan het ontvangen van bloemen. Al generaties lang worden ze gezien als een traditioneel geschenk om mensen zich beter te laten voelen als ze ziek zijn, om sorry te zeggen of gewoon als een teken van liefde en genegenheid. Dit is iets wat wij van Bloemen bezorgen Den Haag al langer zien.

Natuurlijk is het geven van bloemen op Valentijnsdag een goed gepubliceerd evenement. Maar ze worden eigenlijk het hele jaar door gegeven omdat het een gemakkelijke en effectieve manier is om genegenheid te tonen. Het maakt niet uit of dit aan een partner of een kind is; om een verjaardag te vieren, of zelfs om je gewoon te laten zien dat je er om geeft.

In feite moet je de kracht van kinderen om bloemen te geven aan ouders of andere familieleden en vrienden niet onderschatten. Het zorgt er niet alleen voor dat de ontvanger zich goed voelt, let de volgende keer dat u het doet op de ogen van uw partner; ze zullen oplichten.

Of bloemen nu een eenmalig geschenk zijn, of dat je elke maand bloemen geeft of ontvangt, ze verspreiden geluk en een gevoel van welzijn. Maar waarom is dat zo?

Is geluk van bloemen echt?

Om te beginnen is het de moeite waard om je af te vragen of het geluk dat voortkomt uit het geven en ontvangen van bloemen wel echt is. Genieten we alleen maar van het geven van bloemen omdat we dat van oudsher moeten doen? De waarheid is dat onderzoek heeft aangetoond dat de glimlach die getoond wordt bij het geven en ontvangen van bloemen een geluk glimlach is. Dit is de naam voor een echte glimlach.

Wanneer een echte glimlach wordt getoond, krullen de mondhoeken, de ogen versmallen met rimpels en de wangen gaan omhoog. Het is erg moeilijk om deze glimlach te vervalsen, zodat het lijkt alsof het geluk dat voortkomt uit het geven en ontvangen van bloemen echt is. Dit helpt om te verklaren waarom we zo graag bloemen geven en ontvangen.

Als u een geluksglimlach wilt zien, kijk dan eens naar uw kind, ze hebben over het algemeen geen reden om een glimlach te vervalsen en het is te zien op hun gezicht.

https://www.flowers.nl