Zijook

Via een detacheringsbureau de perfecte baan in de techniek vinden

Als techniek je passie is, wil je graag dat je baan daarop aansluit. TechMatch is een detacheringsbureau in de techniek dat de verbinding legt tussen jou en de beste vacatures. Sinds de start in 2004 heeft TechMatch een uiterst breed netwerk opgebouwd in onder meer werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Maar ook binnen andere specialismen als automotive en hightech zijn er bij hen diverse banen te vinden. TechMatch helpt je graag bij het vinden van een vaste baan, die perfect past bij jou als technisch specialist.

Snel en gemakkelijk passende vacatures vinden

Als detacheringsbureau in de techniek heeft TechMatch integriteit en transparantie hoog in het vaandel staan. De website is dan ook zo ingericht dat je gemakkelijk filtert op je opleidingsniveau en de functie die je zoekt. Op basis van die gegevens laat TechMatch je direct zien welke vacatures beschikbaar zijn, die passen bij jouw voorkeuren en opleidingsniveau. Om zo efficiënt mogelijk rekening te kunnen houden met jouw wensen, is het handig als je een profiel aanmaakt op de website. Hierin geef je alle relevante informatie die helpt bij het vinden van de beste vacatures. Daarnaast kun je je CV toevoegen. Dat maakt het gemakkelijk om online te solliciteren.

Persoonlijk advies van deskundige professionals

Als je advies wilt om het vinden van de juiste baan zo soepel mogelijk te laten verlopen, staan er deskundige adviseurs voor je klaar. Je kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op de kantoren in Eindhoven, Breda en Nijmegen. Daarnaast kun je ook altijd telefonisch of per mail contact opnemen. TechMatch is een detacheringsbureau in de techniek met een brede oriëntatie. Voor technici met een MBO, HBO- of WO-opleiding zijn er talloze vacatures te vinden. Ben jij een beginnende of ervaren technisch specialist die op zoek is naar de perfecte baan? TechMatch vindt hem ongetwijfeld voor je.

https://www.techmatch.nl/