ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

RGB LED verlichting

RGB LED strips

Bekijk de RGB LED strips van 123ledstrips.nl. Naast de RGB LED strip zie je op de site de WS2811, ledstrip op batterij, aquariumverlichting, WIFI LED lamp, en nog veel meer. 123ledstrips.nl heeft een flink assortiment om de meest bijzondere verlichting te verkrijgen. Let op de site vooral op de trapverlichting, een LED strip bij iedere trede, dat is naast mooi ook nog veilig en functioneel.

RGB LED strip

De RGB LED strip van 123ledstrips.nl geeft mooie effecten. Op de site staat een goede uitleg wat er met LED verlichting binnen je woning of bedrijf te bewerkstelligen is. Zo kan de verlichting ook buiten toegepast worden, en achter de TV. LED verlichting is erg duurzaam, en bijzonder energiezuinig. Je kan het dus zien als een eenmalig investering met daarna amper kosten, en dat je er jarenlang plezier van kan hebben.

Ledstrip op batterij

Bekijk de Ledstrip op batterij op de site van 123ledstrips.nl. Van die makkelijk te verplaatsen ledstrips zijn ideaal, in de zomer kunnen die gebruikt worden om een feest in de achtertuin aan te kleden, en in de winter als kerstverlichting in de voortuin. In de tussentijd als andere decoratie in een rond de woning of bedrijf. Bekijk op de site ook eens de kerstverlichting op batterijen, zoals de verlichte ster en rode sterren.

De WS2811

Bekijk de WS2811 en welk effect die geeft. De WS2811 is de RGB LED strip met de mooiste effecten. De Ledstrip is te verkrijgen in verschillende lengtes. Waarschijnlijk zal 50 meter voor in huis te lang zijn, en 2,5 meter tekort, gelukkig zitten daar veel lengtes tussenin. Over het algemeen zijn alle Ledstrips van 123ledstrips.nl vlot uit voorraad leverbaar. Omdat de kwaliteit goed is staat er 2 jaar garantie op alle producten van 123ledstrips.nl.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website