ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Professional Partners helpt je op weg met je carrière!

Ben je opzoek naar een verandering in je loopbaan. Of ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Professional Partners helpt je daarbij. Professional Partners is anders dan anderen. Onze kennisintensieve dienstverlening wordt gekenmerkt door mensen, onze Professionals die we zowel intern als extern inzetten. Samen maken we dan ook het verschil, elke dag weer opnieuw.

Ben je opzoek naar een vacature schuldhulpverlener. Wellicht is het handig om er eerst wat meer over te weten. De schuldhulpverlener heeft de rol van bemiddelaar tussen schuldenaar en schuldeiser, voor mensen die in financiële problemen verkeren. Het doel daarbij is het vinden van een oplossing voor de problematische schuldsituatie van de cliënt. Eén van de voorwaarden voor het komen tot een oplossing is dat alle schuldeisers hun medewerking willen verlenen en dat de schuldenaar deze regeling redelijkerwijs kan volhouden voor de maximale duur van drie jaar. Verder moet de cliënt in staat zijn (of in staat worden gesteld) om in de toekomst schuldenvrij verder te leven.

Op Professional Partners hebben verscheidene vacatures. Bijvoorbeeld een vacature apothekersassistent. Wat ga je doen in dit beroep? Je geeft cliënten zowel mondeling als schriftelijk uitleg over bijvoorbeeld de werking van het geneesmiddel, de bewaarmethode, bijwerkingen en de manier waarop het gebruikt moet worden. Omdat je geneesmiddelen meegeeft en er uitleg over geeft, heb je in je beroep veel met cliënten en hun familie te maken. Je adviseert hen over zelfzorg en helpt hen aan de balie. Daarnaast heb je veel contacten binnen en buiten de farmacie. Bijvoorbeeld met een teamleider, bezorger, huisarts, tandarts, thuiszorgmedewerker, zorgverzekeraar of leverancier. Omdat jouw werk van groot belang is voor de gezondheid van de cliënt, controleer je het werk van de andere apothekersassistenten en controleren zij jouw werk ook. Zo kun je garanderen dat je goede en foutloze zorg verleent. Je werkt dus zelfstandig en in teamverband. Wil je alle vacatures inzien, kijk vooral op onze site. 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website