Geef een landelijke uitstraling aan uw nieuwe keuken

Droomt u van een nieuwe keuken die uw interieur een sfeervolle metamorfose geeft? Kies dan bij Tinello voor een landelijke keuken met een interieur van hout. Zowel in een klassieke als in een moderne vorm kan deze keuken voor u worden vormgegeven. Wanneer u een huis in een landelijke stijl heeft, past een keuken met hout perfect bij de rest van uw interieur. Maar ook wanneer u in een moderne wijk woont, kunt u kiezen voor een landelijke keuken. Een warme, nostalgische look past namelijk prima bij eigentijdse meubels. Het gaat erom dat de kleuren goed worden gecombineerd, en daar helpen de specialisten van Tinello u natuurlijk graag bij.

Een prachtige keuken met hout, naar uw voorkeur vormgegeven

Moderne of klassieke landelijke keukens, alles is mogelijk bij Tinello in Kaatsheuvel of Hilversum. Een keuken met hout past bijvoorbeeld perfect bij uw woning wanneer uw huis een landelijke sfeer heeft. Ook wanneer u vanuit uw keuken wilt uitkijken over uw tuin, is een keuken met hout een prachtige toevoeging. De specialisten van Tinello houden rekening met uw wensen. Zij streven immers naar een unieke landelijke keuken voor elke klant. De interieurarchitect zet met u de eerste stappen om uw droomkeuken te creëren. Hij of zij zorgt ervoor dat stijl, functionaliteit en sfeer een perfecte combinatie vormen. Alles gebaseerd op uw wensen. Van de eerste ontwerpen tot het volledige resultaat profiteert u dan ook van een persoonlijke aanpak.

Geniet nog jaren van uw droomkeuken

Tinello beschikt over een eigen werkplaats waar uw landelijke keuken met hout tot in de kleinste details kan worden gebouwd. Hier zetten vakmensen zich in om het resultaat dat u voor ogen heeft te bewerkstelligen. Voor dit bedrijf is het, naast het bouwen van een hoge kwaliteit keuken, ook belangrijk dat u lang kunt genieten dan uw nieuwe keuken. Ze zorgen namelijk na de voltooiing ook nog voor het nodige onderhoud. Voor een uitstekende service en een uitmuntend resultaat kiest u dus voor Tinello. Heeft u vragen voor deze topleverancier, bijvoorbeeld over de materialen, mogelijkheden en prijzen? U kunt hiervoor altijd contact opnemen.