ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Ga er dit jaar helemaal voor met kerst!

De meest gezellige tijden van het jaar komen er weer aan! Pasen? Nee kerst natuurlijk! Tijdens kerst komt heel de familie bij elkaar om te dineren, spreken vrienden af voor de gezelligste borrels. En laten we de geweldige cadeaus die je krijgt niet vergeten. Maar wat nog leuker is zijn cadeaus geven natuurlijk. Maar wil jij het dit keer anders aanpakken? Wil jij het onderwerp zijn van de avond zijn? Kerst is supergezellig, maar waarom altijd dat overhemd en die nette broek die je anders nooit draagt. Of die supernette jurk, terwijl je de rest van het jaar graag gezien wordt in je spijkerbroek en je sneakers. Daar kan UglyXmas bij helpen. Bij UglyXmas koop je de meest foute kerst trui.

In Amerika, Canada, Engeland doen ze er al tientallen jaren aan. Vóór en tijdens de Kerstdagen jezelf in een zo fout, grappig of zelfs lelijk mogelijke kersttrui hijsen. En waarom doen ze dat? Omdat ze nu wel een beetje klaar zijn met dat opgedirkte gedoe tijdens de Kerstdagen. Vanaf dit jaar nemen we deze toffe trend in Nederland en België over.

Bij UglyXmas koop je niet alleen de leukste kersttruien, maar nog veel meer om je kerst outfit af te maken. Zoals een echte kerstman muts. Of kerst sokken met rendieren er op. Wil jij er echt helemaal voor gaan dit jaar? Na de Kersttrui kunnen de mannen dit jaar bij UglyXmas een stapje verder gaan. Je kan namelijk vanaf dit jaar ook een kerst pak kopen! En een Kerstpak is ideaal op ieder Kerstfeest! Word je verwacht in Foute Kerstkleding? Prima, dat heb je aan! Word je verwacht in formele kleding? Ook prima, je hebt wel een pak aan. Oftewel; je bent fout en stijlvol in één! Een Kerstpak kan dus niet ontbreken in je kledingkast. Trek ‘m aan en je hebt op ieder Kerstfeest direct een leuk gesprek en een gegarandeerd goed feest!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website