Zijook

Een fraaie gietvloer over de tegels in uw pand

Een gietvloer over tegels in uw pand is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook erg praktisch. Het is daarom een goede vloer om bijvoorbeeld in garages aan te leggen. Wanneer u een garage met showroom in uw bezit heeft, dan is deze vloer uitermate geschikt voor deze ruimte. Wilt u een gietvloer aanbrengen over uw tegels of wilt u de kosten van een gietvloer weten? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Soldicoat B.V. uit Deventer. Soldicoat B.V. is een professioneel bedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van vloeren.

Een gietvloer is bestand tegen chemicaliën

Een gietvloer heeft als eigenschap dat deze tegen verschillende slijtagemogelijkheden bestand is. U kunt er gemakkelijk met een auto overheen rijden, zonder dat u uw gietvloer beschadigd. Daarnaast is de vloer bestand tegen chemicaliën. Bent u benieuwd naar de kosten van een gietvloer? De medewerkers van Soldicoat B.V. kunnen u dit zeker vertellen.

Eenvoudig te reinigen met een sopbeurt

Wanneer er iets op de gietvloer valt, dan kunt u de vloer eenvoudig reinigen. De vloer is vloeistofdicht, waardoor een goede sopbeurt geen kwaad kan en de chemicaliën weer verdwijnen van uw vloer. Daarnaast is de vloer geluiddempend, waardoor de geluiden van auto’s en machines niet door blijven klinken in de ruimte of daarbuiten. Dit maakt de vloer extra geschikt in tegenstelling tot andere typen vloeren die beschikbaar zijn op de markt. Om deze reden is een gietvloer over tegels in uw woning of bedrijfspand het overwegen waard.

Ga voor een uniek design

Wanneer u indruk wilt maken op uw klanten, dan kunt u ervoor kiezen om een eigen ontwerp aan te brengen aan uw gietvloer. Dit kunt u doen door middel van verschillende kleuren, maar ook door decoraties toe te voegen aan uw vloer. Welke optie u ook kiest, u bent ervan verzekerd dat de kosten voor de gietvloer laag zullen blijven wanneer u deze laat aanleggen door Soldicoat B.V. uit Deventer. Een goede vloer voor een scherp tarief: wie wil dat nu niet?