ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging waar moet ik op letten?

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging schermt de cilinder af zodat kerntrekken onmogelijk is. De cilinder is volledig door metaal omsloten. Naast de bescherming van de cilinder beschermt het beslag ook het slot. Het beslag voorkomt dat de cilinder kan worden afgebroken

U moet als eerst een keuze maken of u een gekeurd beslag wilt of dat er geen SKG keurmerk opstaat. Omdat u op onze website terecht bent gekomen gaan we voor kwaliteit en voor een SKG gekeurd deurbeslag. Is het voor uw buitendeur, raden wij aan om te kiezen voor deurbeslag met kerntrekbeveiliging. Kerntrekbeveiliging heeft als voordeel dat en inbreker al ziet dat het niet eenvoudig is de deur te openen. Daardoor is de kans al aanwezig dat de inbreker uw woning voorbij gaat. Deurbeslag met kerntrekbeveiliging is te herkennen aan de plaatje dat voor de cilinder zit. Hierdoor is het bijna onmogelijk de deurcilinder te breken en de cilinder te verwijderen. Deurbeslag met kerntrekbeveiliging heeft dus ook als grote voordeel dat de inbreker al ziet dat het niet eenvoudig is deze te forceren.

We hebben een breed assortiment deurbeslag met en zonder trekbeveiliging. Wij kijken vooral naar de veiligheid en het SKG keurmerk.

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging kunt u herkennen aan het plaatje voor de cilinder (waar de sleutel ingestoken moet worden).  Heeft het beslag een trekbeveiliging zult u dit altijd tegenkomen.

Deurbeslag heb je in vele soorten merken. De meest gebruikte merken hebben wij in voorraad. Voor u is het kiezen welk deurbeslag u het mooist vindt of netjes pas op de deuren waar ze op gemonteerd moeten worden.

Wij raden aan om direct SKG 3* deurbeslag met trekbeveiliging te nemen. U weet dan zeker dat u goed beveiligd bent tegen inbrekers die uw deurcilinder willen forceren. Het is niet mogelijk om snel uw deur te openen door de deurcilinder te breken of te trekken (Dit is een zeer populaire inbrekersmethode ook wel de Bulgaarse inbrekersmethode genoemd).

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website