ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Besparen op de verlichting in de showroom de winkel of het kantoor? Led Design Holland

Led Design Holland – een gerenommeerde LED verlichting specialist – heeft bewezen snel te kunnen zorgen voor een betere lichtkwaliteit in de werkplaats en de fabriekshal. Ook op het gebied van loods- en magazijnverlichting heeft deze firma veel ervaring. Led Design Holland is al jaren een betrouwbare leverancier van ledverlichting. Het team aan specialisten is vakkundig, gepassioneerd en loyaal. Er wordt meegedacht met de klant. Als u in zee gaat met Led Design Holland kunt u in ieder geval rekenen op:

  • één contactpersoon voor alle vragen, tips en advies;
  • ledlampen van eersteklas kwaliteit;
  • ultieme besparing op de energierekening;
  • duurzame en smart lichtoplossingen;
  • 100% maatwerk.

Als het om commerciële ledverlichting gaat, is up-to-date vakkennis erg belangrijk. Kennis die Led Design Holland zeker in huis heeft. Per branche gelden verschillende eisen qua lampen. Algemeen gesproken moet iedere afzonderlijke ledlamp die in Europa verkocht wordt aan omschreven voorwaarden voldoen. We doelen dan op de CE markering. De afkorting staat voor Conformité Européenne en betekent dat het product met de markering in overeenstemming is met de regelgeving in Europa. Een officieel keurmerk is CE niet. Het doel van de markering:

  • bevordering van de vrije handel binnen de EU-lidstaten;
  • vergroten van de veiligheid (in het gebruik) van producten.

De belangrijkste reden voor bedrijven om alle lampen door led-exemplaren te vervangen, is de besparing die de switch oplevert. Een ledlamp is bijzonder zuinig. Om extra te besparen adviseert Led Design Holland een lichtmanagementsysteem. Zo’n procedé kunt u zien al een combi van hard- en software. De opzet zorgt ervoor dat alle verlichting op één manier wordt aangestuurd om maximale efficiency te bereiken. Vast onderdeel van een lichtmanagementsysteem zijn aanwezigheidsdetectie en daglichtsturing. Door het instellen van specifieke lichtscenario’s die op bepaalde tijden (en / of dagen) automatisch starten, is het mogelijk invloed te hebben op de hoeveelheid licht en de lichtkleur per ruimte. Het systeem maakt het energieverbruik zowel real time als over een bepaalde periode inzichtelijk.

https://www.leddesignholland.nl