ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Aluminium bedrukken met uw logo of tekst

Voor een professionele en strakke uitstraling kunt u uw logo op aluminium laten drukken. Een naambord of display krijgt hiermee een extra accent. U kunt allerlei objecten van aluminium laten bedrukken. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw logo op typeplaten, bedieningspanelen en rvs-behuizingen? De specialist op dit gebied is Artisan Printing Service. Dit bedrijf heeft door veel vakkennis en een schat aan ervaring alles in huis om een optimaal eindresultaat te garanderen. Zowel objecten als plaatwerk kunnen in één of meerder kleuren bedrukt worden. De vorm en grootte zijn daarbij van ondergeschikt belang. Dankzij vakmanschap en geavanceerd materiaal zijn de mogelijkheden om aluminium te bedrukken bijna eindeloos.

Uitstekende kwaliteit en service

Om aluminium te bedrukken wordt gebruik gemaakt van twee componentenverf, waardoor er een perfecte hechting ontstaat. Het drukwerk is hierdoor krasbestendig en slijtvast en heeft een lange levensduur. Artisan Printing Service gebruikt tampondruk, foliedruk en zeefdruk, maar timmert ook aan de weg met digitaal printen. Deze nieuwe manier biedt prima mogelijkheden om aluminium te bedrukken. Het resultaat is haarscherp en van uiterst hoge fotokwaliteit. Als ondergrond voor digitaal printen, kan het beste gekozen worden voor gecoat, in kleur gespoten of geanodiseerd aluminium. Het bedrijf werkt met geavanceerde machines, die door hun modulatiemogelijkheden zowel grote als kleine objecten van aluminium kunnen bedrukken.

Bedrukken als passie

Artisan Printing Service startte meer dan dertig jaar geleden met de verkoop van tampondrukmachines. Door de toenemende vraag naar nieuwe bedruktechnieken kwam de focus te liggen op het bedrukken zelf en ging er een wereld aan mogelijkheden open. Inmiddels is het bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van metalen en kunststoffen objecten. Juist de materialen die lastig te bedrukken zijn, vormen de motivatie van Artisan Printing Service. Aluminium bedrukken is een mogelijkheid geworden die u de kans geeft uw logo of tekst op een bijzondere manier te laten stralen. Kijk voor voorbeelden eens in het portfolio op de website en ontdek de vele creatieve mogelijkheden om aluminium te bedrukken.

https://www.artisan.eu/nl/