Vetarm dieet: afvallen met effect

In het eten dat de meeste mensen tot zich nemen, zitten erg veel ongezonde vetten. Denk hierbij aan chips, mayonaise en vele andere etenswaren die bij velen regelmatig op het menu staan. Vetten zijn smaakmakers, zo lijkt men te denken. Maar vetten vullen niet echt, ze maken vooral dik. Vetten zijn gevaarlijke sluipmoordenaars, en daar is weinig aan te doen. Dat zal altijd zo blijven. Vetten worden zelden gezond- behalve bij vis. Vetten in vis en een paar andere producten kunnen eventueel gezond zijn. Een vetarm dieet kan voor veel mensen uitkomst bieden, die kampen met overgewicht. Wie de ergste vetten laat staan, zal zien dat het leven er al snel beter uitziet- en het lichaam ook. Natuurlijk is voor iedereen de basis van een goede gezondheid, een ritme waarin beweging, evenwichtige voeding en voldoende slaap een plaats hebben, noodzakelijk. Maar met een vetarm dieet kan net wat meer worden bereikt, omdat het zo doelgericht is. Vetten kunnen vrij makkelijk vermeden worden, zeker wanneer ze in bepaalde producten in grote hoeveelheden te vinden zijn, zoals in patat. Een vetarm dieet hoeft geen straf te zijn. In tegendeel, het is verre van een straf. Ongezond eten, zo zou men kunnen beweren, is eigenlijk nog veel meer een straf. Maar mensen hebben dat vaak niet eens door. Een vetarm dieet heeft een aantal hele grote voordelen ten opzichte van andere diëten, die eigenlijk niet te onderschatten zijn. De voordelen worden hieronder opgesomd:

  • de logische stap
  • wie minder vet eet, ontwikkelt een fijnere smaak
  • minder vet eten lijdt tot een betere, meer regelmatige stoelgang
  • minder vet eten kan levens redden, want de aderen kunnen verstoppen.
  • meer energie en levensvreugde

Raadpleeg OrthoKliniek Ootmarsum voor een vetarm dieet

We weten het allemaal wel: te veel vet is niet goed voor ons. Het wordt vrijwel meteen opgeslagen op de verkeerde plekken en niet gebruikt als brandstof; waar vetten eigenlijk voor bedoeld zijn. Daarom raden wij bij OrthoKliniek Ootmarsum een vetarm dieet aan. Dit doen wij omdat wij geloven dat het schrappen van vetten uit uw voedingspatroon de meest effectieve oplossing biedt voor gewichtsverlies. Uit onderzoek is gebleken dat te veel vetten zeer slecht voor de gezondheid zijn. Naast vetten is het ook goed om te letten op uw suikerinname. Ook suikers worden omgezet in vetten en zullen u dikker maken. Een vetarm dieet is niet moeilijk te realiseren. Er zijn veel lekkere voedzame producten die boordevol voedingsstoffen zitten zonder dat er veel vetten inzitten die u dik zullen maken. Een vetarm dieet betekent dan ook niet dat u niets lekkers meer mag eten. Een vetarm dieet betekent evenmin dat u helemaal geen vetten mag eten. Het volledig uitsluiten van vetten uit uw voedingspatroon kan juist een tegengesteld effect hebben. Sterker nog: het is noodzakelijk om de nodige vetten te blijven eten. Het klinkt misschien tegenstrijdig maar u heeft vetten ook nodig om gewicht te verliezen. We raden u dus aan om op zoek te gaan naar een goede balans en een te veel aan vetten over te slaan. Maak de goede keuze en kies bewust, dan zult u snel gewicht verliezen. Kies voor een vetarm dieet. Op onze website zijn tal van heerlijke recepten te vinden. U kunt er voor kiezen om iedere dag een van deze maaltijden te bereiden die zijn toegespitst op een vetarm dieet.

‘Ik verloor acht kilo in drie weken’: ervaringsdeskundige aan het woord

Ik ben Saskia. Het volgen van een vetarm dieet kan ik iedereen aanraden. Ik begon het te volgen doordat ik in contact kwam met OrthoKliniek Ootmarsum. Ik had al veel geprobeerd zoals het schrappen van koolhydraten maar niets hielp. Ik merkte dat bij andere diëten de honger steeds op de loer lag omdat ik mezelf te veel dingen moest ontzeggen die normaal gesproken onderdeel uitmaakten van mijn eetpatroon. Ik ben niet iemand die brood kan laten staan of andere zaken die ik normaal eet. Dat vind ik te veel gedoe. Bij een vetarm dieet hoef je niet je hele levensstijl om te gooien. Bij een vetarm dieet kan er gewoon nog alles gegeten worden. Je let alleen wat meer op de vetinname. Het goede nieuws is dat je ook niet volledig hoeft te stoppen met het eten van vetten. Je moet alleen minderen. De recepten op de website van OrthoKliniek Ootmarsum boden echt houvast. Ik ben zelf niet zo creatief als het op koken aankomt. Dat tevens deel van mijn probleem. Ik verviel namelijk in oude patronen doordat ik ook niet zo goed wist wat de alternatieven waren. Nou, die zijn er dus legio! De lekkerste recepten kunnen worden bereid met minder vetten. Er zijn veel mogelijkheden zoals vetarme kaas en producten die veel eiwitten bevatten die je toch een vol gevoel en vol bord geven. Ik kan een vetarm dieet echt iedereen aanraden! Als je recepten, tips of motivatie nodig hebt voor je nieuwe, gezonder start, kijk dan op de website van Orthokliniek Ootmarsum want zij kunnen je helpen met het maken van de beste keuze! Voor informatie ben je hier tevens op het juiste adres. De voedingsexperts kunnen met jouw bespreken wat de patronen zijn die je moet doorbreken en gaan snel met je aan de slag op weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website