ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Laat je haar weave zetten door een professional

Het is belangrijk om een haar weave door een professional te laten zetten. Anders bestaat er de kans dat je haar wordt beschadigd en afbreekt. Dit is natuurlijk niet wat je wilt. Maar er is een andere manier van het plaatsen van een haar weave. Ga hiervoor naar een salon die gespecialiseerd is in het plaatsen van haar weaves en haarextensies.

Eén haar weave voor waanzinnige volume

Bij Hairweave Company, gevestigd in Amsterdam, Hellevoetsluis en Houten is het mogelijk om een ambachtelijk gemaakt haar weave te laten zetten, zij noemen het Silk haar. Dit haar is niet van echt te onderscheiden en zorgt voor enorm veel volume in het haar. Silk haar is heel makkelijk in de verzorging waardoor je jarenlang van een Silk haar weave geniet. De salon maakt de Silk haar weave speciaal voor jou, de weave is helemaal aangepast op jouw haarkleur, zo is het niet van echt te onderscheiden. Ook wordt er gekeken naar de dikte van je haar, hier wordt dan de passende volume op gezet zodat je haar natuurlijk in elkaar overloopt. Als je voor een Silk haar weave kiest krijg je van de salon vijf jaar garantie op mooi haar. De weave kan je keer op keer omhoog laten plaatsen, hierdoor hoef je niet steeds de aanschafprijs te betalen en heb je dus jarenlang plezier van je haar weave.

Plan een afspraak in bij de salon

Wil je een haar weave laten plaatsen in een van onze salons van Hairweave Company? De salons zijn gevestigd in Amsterdam, Hellevoetsluis en Houten. Hierdoor kun je altijd snel terecht bij een van de salons. Je kan een afspraak maken via de website, hier staan namelijk alle contactgegevens op. Daarnaast staat er op de website ook een kopje met veel gestelde vragen. Eventueel worden daar al je vragen al beantwoord. Mocht dit niet zo zijn, dan kan je altijd contact opnemen met de salon zelf. Zij zullen ervoor zorgen dat je vragen beantwoord worden en dat je meer informatie ontvangt.