ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Beauty Fotoshoot

Beauty fotoshoot in Fotostudio Zwolle – Raalte

De fotostudio van Vincent Hartman Fotografie biedt haar kennis en ervaring op het gebied van reclame en lifestyle fotografie aan, aan particulieren die ook een keer een heuse fotoshoot willen meemaken. De studio werkt voor reclame en communicatie bureau’s en werkt regelmatig met professionele modellen voor het fotograferen van kleding en voor het ensceneren van het gebruik van producten. Dit vindt zowel in de fotostudio tussen Zwolle en Raalte plaats als ook op locatie. De studio heeft een een aparte ruimte voor visagie en hairstyling en heeft een geod verlichtte spiegel, in hoogte verstelbare kappersstoel en visagie kruk. In deze ruimte kunt u zich ook in alle privacy omkleden.

Visagie en hairstyling

Voor covershoots, mode en kleding, en lifestyle maken wij gebruik van een netwerk van onafhankelijke visagisten (make-up artists) en haar stylisten uit de regio Zwolle – Raalte. Soms is dit gecombineerd in één persoon. In overleg met de fotograaf en het model wordt gekeken wat het beste past bij de persoon en hety geheel wordt afgestemd op de meegebrachtte kleding. Voor de mini make-over kan er eventueel geknipt worden, haar gekruld of ge-staightened. Voor de make-up wordt de huid eerste gereinigd en vervolgens wordt er een goed foundation aangebracht waar op doorgeborduurd wordt. De make-up is aanzienlijk zwaarder dan uitgaaans make-up of bruids make-up. Dit stelt de fotograaf in staat de fot’s ruim te belichten, met behoud van de vormkenmerken van het gezicht.

De fotoshoot zelf

Tijdens de voorbereiding heeft de fotograaf inmiddels de eerste set opgebouwd, conform het concept dat hij in gedachten heeft en als het model er klaar voor is kan de shoot beginnen. De fotograaf zal al fotograferend beginnen met een onderzoekingstocht naar de kenmerken van het model en juiste hoeken. Vervolgens wordt het model door middel van de aanwijzingen van de fotograaf in de juiste pose gedirigeerd. Gaandeweg dit proces zullen de foto’s steeds beter worden en het model kan door middel van een aantal proefshots meekijken naar het resultaat. Als naar gevoel van de fotograaf de optimale foto gemaakt is klan er evbentueel een ander concept uitgewerkt worden, met andere kleding, licht en sfeer.

Het eindresultaat is iedere keer weer bijzonder en voor iedereen een ervaring om nooit meer te vergeten!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Hairextensions voor een nieuwe look

Gezicht donkerder dan rest van lichaam | gezicht bleken

Verjaardagscadeau