Zijook

Door een vol- of deeltijd horeca opleidingen te volgen, word je klaargestoomd voor het werkveld

Wil je klaargestoomd worden voor het werkveld? Door horeca opleidingen te volgen, ontwikkel je jezelf. Heb jij altijd al in de horeca werkzaam willen zijn? Met de juiste papieren op zak, zal je sneller werk vinden en ben je beter voorbereid. Bij Linnartz Opleidingengroep vind je zowel een deel- als voltijd horeca opleiding als -cursus. Deze specialist begrijpt maar al te goed hoe belangrijk het is om de nodige praktijkervaring op te doen. Daarom krijg je les van vakdocenten die zelf ervaring hebben opgedaan in het werkveld. Zij leren je alle kneepjes van het vak dankzij de nodige kennis waarover zij beschikken. Deze horeca opleidingen zijn zodanig ontwikkelt dat jij in een korte tijd, in klein groepsverband je opleiding afrondt. Leer van deze specialist alles dat bij horeca komt kijken en ga goed voorbereid aan de slag.

Kies voor een horeca opleiding die bij je past

Linnartz Opleidingengroep vindt het belangrijk dat jij een horeca opleiding of cursus kiest, die goed bij je past. Of je nu kiest voor een vol- of deeltijd horeca opleiding of voor een cursus gespecialiseerd op een tak van de branch, je gaat altijd goed voorbereid aan de slag. Kies voor een opleiding gespecialiseerd op sociale hygiëne of volg een opleiding waarbij de focus ligt op management. Als je slaagt voor een opleiding bij deze specialist, behaal je een diploma dat je kan gebruiken in verschillende branches. Beschik jij al over een opleiding maar wil je daarnaast graag je Sommelier Gastronoom diploma behalen? Volg slechts één extra vak en verwezenlijk deze droom.

Deel je tijd flexibel in

Bij Linnartz Opleidingengroep kan je zelf je tijd flexibel indelen. Dit is een groot voordeel want bij de meeste MBO en HBO opleidingen is dit niet het geval. Wel word je voorzien van mondeling lessen onder leiding van ervaren praktijkdocenten tijdens deze horeca opleidingen. Ontdek de verschillende mogelijkheden. Neem contact op met deze specialist en kies voor een horeca opleiding of cursus die bij past.

https://linnartz.nl/