ZIJook.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Snel je autotheorie halen

Heb je zin om straks met de auto leuke ritjes te maken, maar zie je een beetje op tegen het behalen van je autotheorie? 123-theorie.nl neemt alle hobbels voor je weg, met een eendaagse cursus autotheorie die je op eenvoudige wijze naar het felbegeerde certificaat leidt. De voordelige spoedcursus heeft zijn waarde bewezen. Ruim 20.000 cursisten gingen je voor met een succesvolle afronding van het autotheorie-examen bij het CBR.

Eenvoudige lesmethode, 100% slagingskans

De eendaagse cursus autotheorie biedt 100% slagingskans. Je wordt in ruim een halve dag klaargestoomd voor het CBR-examen aan de hand van een gemakkelijke en effectieve lesmethode. Je leert de autotheorie via ezelsbruggetjes, de bekende strikvragen tijdens het theorie-examen en allerlei tips en trucs. Ruim 95% van de cursisten slaagde in één keer voor het examen. Geen nood als dit je niet lukt. Dan mag je een eerstvolgende cursus van 123-theorie.nl bij jou in de buurt gratis volgen.

Zelfverzekerd op voor het theorie-examen

De cursus autotheorie van 123-theorie.nl wordt verspreid door het land gegeven. Als je in de provincie Overijssel woont en specifiek in de regio Twente, is een theoriecursus in Enschede een goede optie. Als je uit Zeeland komt, kun je terecht bij een theorieles in Goes. Er zijn vrijwel elke dag cursusdagen in grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Zwolle, Arnhem en Deventer. De eendaagse auto theoriecursus is geschikt voor iedereen, ook als je ADHD, faalangst of dyslexie hebt. Je krijgt professionele begeleiding en gaat zelfverzekerd op voor het theorie-examen. Wil jij dat ook? Schrijf je dan meteen online in voor de eerstkomende cursus in jouw omgeving. Voor vragen of opmerkingen kun je bellen (085 – 060 – 1230) of e-mailen naar 123-theorie.nl, of gebruikmaken van het contactformulier op de website.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website