ZIJook.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Sloopauto verkopen Amsterdam, zonder de deur te verlaten

Een kapotte auto brengt veel problemen met zich mee, zeker wanneer deze al verouderd is. Hiermee rijden is dan ook geen fijn idee. Je zal vaak geld en tijd moeten spenderen aan het laten repareren van de auto en in sommige gevallen bestaat de optie tot reparatie er niet meer. Zo’n sloopauto is dan ook echt een auto die niet meer voor de deur moet hebben staan. Het zal zomaar ruimte in beslag nemen zonder dat het ergens toe dient. Natuurlijk is het voor jou weer een heel gedoe om te gaan onderzoeken wat je met deze auto kan en moet doen. Waar breng jij de auto naartoe en wat wordt er precies van jou verwacht? Gelukkig zijn er garages die een bijzondere dienst verlenen aan een ieder die zich in een soortgelijke situatie bevindt. Zo’n garage maakt het mogelijk voor jou om jouw auto weg te doen zonder dat jij zelf de auto naar de garage hoeft te brengen. De auto wordt gewoon bij jouw thuis opgehaald, wanneer jij hier tijd voor hebt. En wist je dat je zelf wat geld kunt verdienen door jouw sloopauto te verkopen?

Sloopauto verkopen Amsterdam voor een mooie vergoeding

Zodra jij gebruik wilt maken van zo’n garage wordt er een waardebepaling van jouw voertuig gedaan. Zo weten de deskundigen meteen welke vergoeding zij jou kunnen aanbieden voor de verkoop van jouw auto. Wanneer jij jezelf kan vinden in de vergoeding die je aangeboden krijgt, dan wordt er een afspraak gemaakt om jouw sloopauto ophalen. Zodra er een afspraak wordt gemaakt wordt er altijd gewerkt volgens jouw beschikbaarheid. Bij aankomst zal de chauffeur jou voorzien van jouw betaling, maar ook een vrijwaringsbrief. Hierin wordt duidelijk gemaakt dat jij jouw auto hebt verkocht. Zo heb je meteen een RDW vrijwaring en hoeft de auto niet meer door jou verzekerd te zijn. Het gebruikmaken van zo’n garage maakt dat je ook niet te maken krijgt met vreemden aan de deur.

Super voor jou en ideaal voor het milieu!

Jouw sloopauto verkopen is perfect om een mooie vergoeding te krijgen voor een auto die jij toch niet meer kunt gebruiken. Hoe perfect klikt dat? Jij verdient aan iets waar je verder niets meer mee kunt. Ook is het mooi om het milieu een handje te helpen door jouw auto te verkopen aan een bedrijf die kan zorgen voor een juiste verwerking van jouw sloopauto.