ZIJook.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Peugeot Leasen

Peugeot leasen en Peugeot 308 sw leasen

De Peugeot 308 sw is definitief volwassen geworden en dat maakt deze auto uitermate geschikt om toe te treden tot het wagenpark van ondernemingen. De consumentenbond was het ook al opgevallen. De Peugeot 308 sw is een auto waar je op kunt bouwen. In de compacte klasse scoorde hij een 9,1 in de testen. Geeft u het maar eerlijk toe, de 308 sw is salonfahig geworden en daarom is een Peugeot 308 sw lease best het overwegen waard. Maar wat maakt de vijfde generatie van de Peugeot 308 sw nu zo’n goede auto?

Specificaties van de Peugeot 308 sw
De Peugeot 308 sw heeft een bagageruimte met een inhoud van 311 liter. Wanneer de achterbank wordt neergeklapt breidt de ruimte zich zelfs uit tot 628 liter. Het aantal zitplaatsen is vijf en het gewicht van deze Suzuki is goed voor 5 personen. Afhankelijk van uw eigen voorkeur leaset u een Peugeot met vijf deuren of met drie deuren, daarnaast is er nog een sportuitvoering van deze auto voorhanden. Kiest u voor de 1.6 comfort start/stop motor dan bedraagt de topsnelheid van deze variant 195 kilometer per uur. Optrekken van 0 naar 100 kilometer per uur duurt 8,3 seconden.

Standaard comfort
De Peugeot 308 sw heeft een uitrusting waarin comfort centraal staat. Het aantal accessoires dat standaard bij dit type wordt geleverd is te veel om op te noemen. Om u een indruk te geven: de bedieningstoetsen van het audiosysteem zitten op het stuur, voor de cruise control geldt hetzelfde. Eelktrische stuurbekrachtiging en (uiteraard) elektrische bedienbare ramen voor worden standaard meegeleverd. Ook is er een USB-aansluiting in het middenconsole aanwezig. Dit alles brengt u bij de vraag: een Peugeot lease, waarom eigenlijk niet?

Lease de Peugeot 308 sw bij Autoleasecentrale
De Peugeot 308 sw leaset u bij Autoleasecentrale al vanaf 445 euro. Wilt u precies weten wat een bepaald type Suzuki u gaat kosten, vraag dan vooral een offerte op. In dat geval weet u niet alleen waar u aan toe bent, u krijgt er een gratis wagenparkscan bij !

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website