Een Amerikaanse auto importeren? Kies voor een bedrijf met goede voorwaarden

Wanneer u van plan bent om een Amerikaanse auto te importeren, heeft u vast al georiënteerd. Er zijn verschillende auto import bedrijven die u advies geven en helpen bij uw beslissing. Het is belangrijk om bij het maken van een keuze rekening mee te houden dat een bedrijf u gunstige voorwaarden aanbiedt. Bij een bedrijf genaamd Marlog Car Handling weet u zeker dat u goed zit. Bij dit bedrijf staan ze namelijk garant voor een snelle en betrouwbare service en ontzorging bij het importeren van een auto. Met hun uitgebreide dienstverlening zorgen ze ervoor dat alles soepel verloopt zodat de auto binnen de kortste keren op de plaats van bestemming is.

De Amerikaanse auto van uw dromen laten importeren naar Nederland

Een prachtige Amerikaanse auto geeft een nostalgisch gevoel tijdens het rijden. Droomt u er niet van om eens in zo’n klassieke auto te rijden? Waar u ook gaat en staat, overal steelt u de show. Kortom: een auto met karakter en een ware beleving om in te rijden. Waarom maakt u uw droom niet waar door een echte Amerikaanse auto te laten importeren naar Nederland. De brede dienstverlening van Marlog Car Handling, één van de grootste auto import bedrijven van Europa, maakt het mogelijk. Zij kunnen het volledige importproces voor u verzorgen. Zo rijdt u voor u het weet eindelijk in die ene auto waar u altijd al van droomt. 

Wat kost het om een Amerikaanse auto te importeren?

Bent u van plan om een Amerikaanse auto te importeren? Dan vraagt u zich vast af met welke kosten u rekening moet houden. Dat komt omdat de prijzen van auto import bedrijven vaak zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo spelen natuurlijk de kosten van de auto zelf die u wilt gaan importeren een grote rol. Ook het bouwjaar van de auto en de koers van de munteenheid van het land waaruit u importeert spelen mee in de uiteindelijke kosten. Bij een specialist als Marlog Car Handling betaalt u altijd een betaalprijs die bestaat uit de kosten van de auto, de transportkosten, 10% importbelasting, 21% BTW en motorrijtuigbelasting. 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website