ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

Chapewerken: advies en info over chape werlen

Chapewerken

Het Limburgs chapebedrijf AP Chapewerken uit Peer is de specialist voor diverse soorten chape en vloerisolatie. Wegen een onverzettelijke gedrevenheid en ambitie heeft deze onderneming zich in een mum van tijd opgewerkt  tot een vaste waarde voor het leggen van chape. Onze chappers garanderen steeds de beste chape aan de meest gunstige prijsvoorwaarden!

Chape

U kan AP Chapewerken inschakelen voor het leggen van verschillende soorten chapes: cement chape, hechtende chape, zwevende chape, Isolatiechape, sneldrogende chape, akoestiche vloerisolatie, schuimbeton,  thermische vloerisolatie en geluidsiolatie voor vloeren.

Vloerisolatie

Onze ervaren ploegen doorkruisen dagelijks gans Vlaanderen om de vloerisolatie binnen de afgesproken tijdstermijn te plaatsen. Alle projecten, zijn evenwaardig en worden volgens de zelfde kwaliteitsstandaarden afgewerkt,  Geen enkel uitdaging hoe groot of klein gaan we uit de weg. Vanzelfsprekend maken we hierbij enkel gebruik van de beste producten en materilaen op de markt verkrijgbaar.

Isolatiechape

Isolatiechape is dé uitgelezen manier om warmteverlies te reduceren. AP Chapewerken is expert in het plaatsen van isolatiechape. Meer info vindt u op onze website: www.apchapewerken.be

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website